PoppenVilla by Liliane

 
VISIE MISSIE LILIANE LIMPENS -

Als de kinderen van de kinderen [poppen] in hun eigen duurzame, prachtige huis met lichtinval en ruimte wonen, dan heeft dit zijn weerslag op het welbevinden en de veerkracht van hun jonge ouders.
De PoppenVilla vindt haar oorsprong in de ervaringen, de waarnemingen uit mijn jeugd.
.....
Deze ingrediƫnten komen tezamen in het ontwerp van de PoppenVilla. Ze is een antwoord. Ze is blijheid. Ze is een domein, een veilige haven voor kinderen. Waar datgene is of kan komen wat ze wensen. Ik bouwde de villa voor mijn dochter en zoon, en wilde haar vervolgens graag doorgeven aan alle kinderen. Na een werkzaam leven in de journalistiek en de ontsluiting van informatie-bronnen besloot ik in 1999 een eigen bedrijf te starten, uitsluitend met de PoppenVilla by Liliane, het eerste duurzame en exclusieve woonhuis voor poppen van 30 centimeter, en hun auto`s.
Met het ontwerpen van de PoppenVilla is het gelukt om een voornemen 3D gestalte te geven. Dit voornemen was er vanaf medio 1960 in een verre vorm. Zou ik later in staat blijken om iets te bedenken zodat de woordeloze taal van kinderen hun ouders en begeleiders in het onderwijs, de kinderopvang, de noodopvang en de gezondheidszorg beter bereikt?

De PoppenVilla by Liliane is nu dagelijks betekenisgevend voor duizenden kinderen, in Europa, US, Australiƫ, Singapore, Nieuw Zeeland en Canada. Op eigen wijze draag ik dankbaar bij aan de kwaliteit van de basis van het leven van mensen. Een fundament waar ze hun hele verdere leven op zullen gaan bouwen. Het begin ligt bij de start. Bij de kinderen van de kinderen.
To house their most important emotions.

Liliane Limpens | ontwerper
PoppenVilla by Liliane
Verfijnen (3)
Accessoire geschikt voor
Soort Accessoire